Prietenii tăi din Animaterra au

plecat în vacanță

și se întorc săptămâna viitoare!

Dacă ai făcut cumpărături în valoare de minim 50 de lei la Kaufland, poți continua să înscrii bonurile pe site pentru a intra în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 24 de premii zilnice sau pentru premiul cel mare al etapei: una dintre cele 2 excursii în țara cu canioane uluitoare și o mulțime de zgârie-nori, Statele Unite ale Americii.

24

PREMII

ZILNICE

În valoare de 100 de lei

Înscrie bonul de minimum 50 lei aici și poți câștiga unul dintre cele 24 de bonuri cadou în valoare de 100 de lei, în fiecare zi, prin tragere la sorți pentru viitoarele tale cumpărături la noi. Revino la începutul săptămânii pe site să vezi câștigătorii săptămânii precedente!

Înscrie-te oricând în concurs și poți câștiga excursia etapei!

Dacă urmărești Animaterra în magazinele Kaufland și colecționezi cel puțin 15 piese de puzzle, bonul tău înscris în tragerea la sorți îți poate aduce una dintre cele 8 excursii pentru toată familia într-o destinație inedită! Mai mult, la fiecare 50 de lei cheltuiți la Kaufland în zilele de mai jos, vei primi în magazine 2 piese de puzzle ca să construiești jocul Animaterra și 2 carduri cu reduceri la produsele selecționate, ca să te bucuri de promoțiile din magazine pentru mai mult timp.

Descoperă mai jos perioadele în care poți înscrie până la 20 de bonuri de minimum 50 de lei pentru a câștiga una dintre excursiile din:

8

PREMII

MARI

Încă puțin, mai sunt 2 zile până când piesele de puzzle Animaterra se întorc în magazine!

Zilele

ÎN CARE PRIMEȘTI

PIESELE DE PUZZLE

IULIE 12 - 18, 26 - 31
AUGUST 01, 16 - 22, 30 - 31
SEPTEMBRIE 01 - 05, 13 - 19, 27 - 31
OCTOMBRIE 01 - 03, 11 - 17, 25 - 31

FELICITĂRI!

tuturor exploratorilor

PREMII
MICI

PREMII
MARI

înscrie un bon